Anasayfa


     Magic Pass 12300ID Parmak İzli ve Kartlı Geçiş Kontrol Sistemi

   
Ürün Kodu : 12300ID
Ürün Özellikleri
1.500 DPI ' lik tarama segmenti ile yaralı , çizik , kesik vb. gibi parmakları okuyabilir. - IP54 Koruma standartına sahip olan ürünümüz nem, toz,
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Magic Pass 12300ID Parmak İzli ve Kartlı Geçiş Kontrol Sistemi

1.500 DPI ' lik tarama segmenti ile yaralı , çizik , kesik vb. gibi parmakları okuyabilir.


- IP54 Koruma standartına sahip olan ürünümüz nem, toz, darbe ve sıvıya karşı son derece dayanıklıdır.


- Onay verildiğinde Türkçe ve sesli olarak teşekkür eder.

- İstenirse bir kişinin 10 parmağı da tanımlanabilir.

- Sadece firmamıza ait yazılım sayesinde Servis gerektirmez arıza durumunda 5 dakika içerisinde çağrı merkezimizden destek alabilir.

- Parmak izlerini Bilgisayara yedeklenebilir.Tanımlanan bir cihazdaki parmak izi, istenilen diğer parmak izi cihazlara otomatik atılarak her cihaza parmakların yeniden tanımlanması zahmetini ortadan kaldır.

- Hafızasındaki datalar memory disk e kaydedilip bilgisayara aktarılabilir.Kablo bağlantısına gerek kalmaz.

Parmak İzi Sisteminin Kurulumu

Parmak izli personel devam kontrol sisteminin kuruluş ve çalışma mantığı çok basite indirgenmiştir. Giriş ve çıkışın uygun olduğu parmak izi terminalin montajı yapılır , özel data kablosu ile RS-232 yada Ethernetten bilgisayara bağlanır. İşletmede kullanılan herhangi bir bilgisayara firmamız programcıları tarafından yazılmış ve istekler doğrultusunda sürekli güncellenen Perkotek PDKS yazılımı yüklenir.İşletmenin mesai saatlerine ve cezai kesintilerine göre program parametreleri düzenlenir ve eğitimi alan kullanıcıya parametrelerin değişmesi gerektiği anda değiştirebilmesi için seminer  verilir.

Parmak izi terminale admin, supervisor gibi yetkili kişilerin parmakları tanıtılır. Admin ve supervisor ler çalışan personellerin parmak izlerini tanımlayabilir , yeni personeller ekleyebilir ve yetkiler verebilir. Personel işten ayrılınca kişinin parmak izi tanımını iptal ederek yetkisiz kılabilirler.

Admin ve supervisorler tanımlandıktan sonra firmada çalışan personellerin parmak izleri sırayla tanımlanır cihaza bir kişinin birden fazla parmağının tanımlanmasının faydası vardır. Kişinin eğer bir parmağı zarar görürse diğer parmağını kullanarak giriş yada çıkış hareketini bildirebilir.
 

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj
 
 
 
ONLİNE DESTEK
Üyelik Girişi
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam14
Toplam Ziyaret279391
Site Haritası