Anasayfa


     2N Stargate PRI FCT

   
Ürün Kodu : 2N
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

2N Stargate Dijital PRI FCT (PRI SCT)

+ Hot Swap (sistem çalışırken kart söküp SIM kart değiştirip kartı yerine takabilme)
+ Her modüle maksimum 4 (8*) SIM kart bir sisteme 128 (256*) SIM kart
+ Opsiyonel VoIP kartıyla hem GSM hem de VoIP her yönde ucuza görüştürme
+ SMS No answer özelliğiyle aynı numarayı tekrar aramaya son!
+ 850/900/1800/1900 MHz quadband

Stargate PRI / VoIP FCT (SCT) cihazına, Kanal (GSM Modül) başına 4* ve tüm sisteme azami 128* adet SİM kartı takılabilir. Sistem aynı anda 30 Kanal GSM görüşmesini destekler. SİM kartlar farklı GSM şebekelerinden olabilir. Zaman tablosu tarife yönetimi ya da bedava dakika yönetimi amacıyla modül başına takılmış 4 adet sim karttan dilenen sim kart otomatik olarak istenen koşullarda otomatik olarak aktif hale gelir.

 

Bilgisayardan IP ağ bağlantısı, seri bağlantı ya da harici modem* ile yönetilir. Grafik tabanlı programı sayesinde kurulumu ve bakımı kolayca gerçekleşebilmektedir.

Bedava dakikası biten sim kartı durdurup diğer sim kartı otomatik olarak kullanabilmesi özelliği sayesinde sürekli tam kapasite kullanım avantajı sunar. (Modül başına tek sim kart destekleyen sistemlerde bedava dakika bittiğinde modül tamamen devre dışı kalacaktır.)

*Modül başına 8 sim kart destekleyen versiyon opsiyonel olarak sunulmaktadır.

2N Stargate PRI FCT (SCT) Standart Özellikler

Smart Call Back (SCB) - Akıllı Geri Arama- Auto Clip Routing

Auto CLIP Routing Otomatik CLIP yönlendirme özelliği, 2N Stargate Dijital FCT'yi dışarıdan arayan bir numaranın, kendisini en son arayan santral abonesine doğrudan ulaştırılmasını sağlar.

AUTO CLIP ROUTIN

Otomatik CLIP Yönlendirme özelliği, tıpkı, cevapsız aramalar için kullanılan Dinamik CLIP yönlendirme gibi çalışır, ancak cevaplanmış normal çağrılar için tasarlanmıştır.

Bir örnek ile açıklamak gerekirse, 2N Stargate Dijital FCT kullanan ABC firmasının satış ekibinden Ahmet Bey, müşterisi Mustafa Bey'i cep telefonundan arar ve siparişini alır.

Mustafa bey bir süre sonra, siparişinde değişiklik yapmak üzere kendisini son arayan numarayı geri arar. 2N Stargate Djital FCT'nin otomatik CLIP yönlendirme özelliği sayesinde, Mustafa Bey, santral operatörü yerine doğrudan Ahmet Bey'e ulaşır.

Bir süre sonra ABC firmasının lojistik sorumlusu Okan Bey siparişin sevkiyatı konusunda bir soru sormak için Ahmet Bey'i arar. Ne var ki Ahmet Bey soruyu hemen yanıtlayamaz, ve Okan Bey'e kendisini tekrar arayacağını söyleyerek kapatır.

Mustafa Bey, sevkiyat konusunda talimatını vermek üzere yine cep telefonunda daha önce gördüğü numarayı arar. Bu sefer santral operatörü veya Ahmet Bey'e değil, doğrudan Okan Bey'e ulaşır.

Calling Line Identification Presentation (CLIP) - Arayan Numaranın Görünmesi

Günümüzde analog hatlarda ve cep telefonumuzda kullanmaya alışık olduğumuz arayan numaranın ekranda görünmesi özelliği 2N ürünlerin tamamında standart olarak desteklenmektedir.

CLIP

Bu özellik CTI (Computer Telephony Integration, CRM (Customer Relations Management) uygulamalarında otomatik veri toplamak amacıyla kullanıldığı gibi destekleyen telefon santrallerinde ve telefon setlerinde, numaraya karşılık gelen ismin telefon ekranında belirmesi, arayan kişinin bilgilerinin bilgisayar ekranında otomatik olarak açılması gibi uygulamalar için de kullanılmaktadır.

Calling Line Identification Restriction (CLIR) - Arayan Numaranın Görünmesini Engelleme

Santralinize bağlı Stargate SCT ürününüz üzerinden yaptığınız çağrılarda, arayan numara bilgisi görünmesini istemediğiniz durumlarda bu özellik sistem yönetim uygulamasıyla kolayca aktif hale getirilebilir.

CLIR

Numaranızı gizleme tercihi yaptığınızda gizli numaradan çağrı almamak üzere tanımlanmış telefonlara çağrı başlatamayacağınızı hatırlatmak isteriz.

Least Cost Routing (LCR) - Otomatik Yön Seçimi

Stargate PRI / VoIP FCT (SCT) ürünümüz iki farklı seviyede LCR yapabilmektedir.

Santral ve Telekom hattı arasında seri olarak çalıştırıldığında:

Bu uygulama şeklinde Telekom'dan gelen ISDN PRI hat Stargate üzerinde sonlanmakta ve santralin PRI erişimi Stargate üzerinden sağlanmaktadır.

Bu montaj şeklinin sağladığı temel avantaj maliyetlerdeki düşüştür. Bu montaj tipinde santrale ilave PRI kart yatırımı gerekmemektedir. Bunun yanı sıra LCR (telefon trafiğini en ucuz yere yönlendirme) uygulaması tek bir noktadan yapılabilmektedir.

Bu montaj şeklinde santrale bağlı tüm abonelerinin tüm çağrıları Stargate üzerinden geçecektir. Stargate yöneticisi hangi prefiksli çağrıların hangi GSM sim kart üzerinden çıkacağına, hangi çağrıların ve hangi VoIP operatörüne yönlendirileceğine, Hangi çağrıların telekom hatlarına aktaracağına karar verir. Tüm tanımların, belirlenen saat ve tarihlerde gerçekleşmesini tanımlanabilir. Örneğin bedava 2500 dk. Öncelikle harcandıktan sonra görüşmelerin bir başka sim kart üzerinden devam etmesi ayarlanabilir ve bayram tarihleri boyunca yapılan aramaların belirli bir sim grup üzerinden gerçekleştirilmesi işlemi tanımlanabilir.

Santrale ilave bir PRI hattıyla bağlandığında.

Bu bağlantı şeklinde santrale ilave bir PRI kartı takılır ve Stargate telekom'dan alınmış yeni bir PRI hattı gibi santrale dış hat olarak tanıtılır. Dolayısıyla santral tarafında hattın tanımlanması ve hangi prefiksli trafiğin bu hatta yönlendirilmesi gerektiği santral tarafında konfigüre edilmelidir.

Çoğu durumda sadece GSM trafiği santralin ilgili PRI portunda Stargate'e ulaşacaktır. Stargate, gelen çağrının prefiksine bakarak bu çağrıyı hangi modül ve hangi sim kart üzerinden sonlandıracağına yine LCR tablosuna bakarak karar verir. Dakika tüketimlerini eşit paylaşımlı olarak yapabileceği gibi belirli bir sim kartın bedava dakikalarını bitirmek üzere çağrıyı bu simkarta gönderebilir.

Esnek LCR tablosu saat ve tarihe belirlenmiş farklı dönemlerde farklı yönlendirmeler yapabilir.

Santrale VoIP üzerinden bağlandığında

Günümüzde pek çok telefon santrali SIP dış hat portu kullanabilmektedir. Bazı telefon santralleri ise sadece IP çalışabilmektedirler.

Stargate, VoIP kartı ile kurgulandığında yukarıda olduğu gibi üzerine SIP üzerinden ulaşan çağrıları esnek LCR tablosuyla karşılar ve çağrıyı en ucuz yöne yönlendirir.

Advice Of Charge (AOC) - Ücretlendirme Bilgisi Üretimi

Otel, yurt, hastane vb. işletmelerde telefon görüşmelerinin ücretlendirilmesi Stargate FCT tarafından sağlanmaktadır. Stargate ISDN PRI FCT (SCT) üzerinden yapılan çağrılar bir ISDN mesajı olarak CDR bilgisi gibi santrale gönderilir.

Bu mesaj içerisinde hangi abonenin hangi numarayı aradığı, hangi ISDN Trunk üzerinden çıktığı, çağrı başlangıç ve bitiş zamanı bulunmaktadır. Santral, gelen bu CDR bilgisini işletmelerin kullandığı yönetim yazılımlarına gönderir. Bu yazılım , çağrıları kendi üzerinde süre bazlı olarak hesaplayarak gelen bilgiyi işler ve yapılan çağrıların ücretlendirilmesini sağlar.

SIM Selector - Akıllı SIM Kart Seçimi ve Modül Başına Maks. 8 SIM desteği

Her GSM kanalına (modülüne) 4 (8 opsiyonel) SIM kart takılabilme özelliği, 1 SIM kart takılabilen sistemlere kıyasla ileri seviye kullanımda çok büyük maddi avantaj sağlar.

Bedava dakika kullanımında SIM kartın dakikalarını eşit olarak paylaştırır. Ay sonunda her SIM karta eşit fatura gelmesini sağlar.

Bedava dakikası biten modülde SIM kart devre dışı kalır yani takılı olan diğer SIM kart kullanmaya başlanır. Bu sayede kapasite hiçbir şekilde düşmez. 4 (8) kat daha az donanım maliyeti ile 4 (8) kat daha ucuza görüşebilme imkanı sağlar.

HOT SWAP - Çalışırken kart söküp takabilme

Sadece profesyonel telekom ekipmanlarının desteklediği bu özellik sayesinde cihazı durdurmadan dilediğiniz SIM kart slotunu sökebilir ve dilediğiniz SIM kart değişimini yaparak yerine takabilirsiniz.

Bu özellik, sistem yöneticileri için büyük önem taşımakta ve sistem yöneticilerine mesai saatleri içerisinde yapısal değişimler gerçekleştirebilme imkanı sunmaktadır.

Channel Associated SIM (CAS) - Kanala SİM Atama

Özellikle çağrı merkezi, CTI alt yapıları kullanan işletmelerde belirli bir PRI kanalının sürekli aynı PRI DID portuna erişmesi istendiğinde kullanılabilen bir özelliktir. Tüm yönetimin santral tarafında yapılması gerektiğinde tercih edilir.

SIM Grouping - SİM Kart Gruplama

Belirli bir tarife anlaşmasıyla satın alınmış SIM kartlarının hepsini bir anda yönetmek avantajı sunan bu tanımlama birbirinden farklı 8 adet grup oluşturma imkanı tanır. Bu gruplar tanımlandığında LCR tablosunda, çağrı SIM kartlara değil SIM gruplara yönlendirilebildiğinden büyük bir kullanım avantajı sağlanır.

GSM, VoIP ve Telekom Hatları Bir Arada

Stargate FCT (SCT), 2 PRI bağlantısı sayesinde Telekom'a ve santrale ve opsiyonel VoIP kartı sayesinde UMTH operatörlerine bağlanabilme özelliğine sahiptir.
VoIP, GSM ve PRI hatlarını bir arada sunan tek donanımdır.

Direct Inward System Access (DISA)- Sisteme Dışarıdan Erişim

Stargate dışarıda çalışan personelinizin direkt olarak dışarında şirket hatlarına erişebilmesine imkan tanır. Böylece firma çalışanları şirketin ucuz telefon görüşmesi alternatiflerini ofis dışında da kullanabilirler. Bu sayede pek çok işletme bugün çalışanlarının bedava dakikalarıyla şirketi arayıp, şirket hatları üzerinden yurt içi yurt dışı tüm aramalarını yaptırarak önemli ölçüde maddi avantajlar sağlanmaktadır.

Direct Inward System Access

Sistem, güvenlik sağlaması amacıyla şifre ya da arayan numara bilgisine göre yetkilendirme yapmaktadır. Yani yetkisi olmayan kullanıcılar DISA hatlarını aradıklarında meşgul sesi almakta, yetkili numaralardan gelen çağrılarda bir karşılama anonsu ve menu yada direkt çevir sesi verilmektedir. Verilen çevir sesinin ardından tuşlanacak numaraların santrale nasıl iletileceği yine gelişmiş LCR tablosuyla yönetilebilmektedir. Örneğin otomatik alan kodu ekleme gibi ihtiyaçlar karşılanabilmektedir.

Call Back (CB) - Geri Arama

Mobil çalışanlarınıza DISA üzerinden erişim sağladığınızda görüşme bedeli mobil Çalışanınızın faturasına yansıyacak, mobil çalışanın bedava dakikaları varsa bu dakikalardan harcama yapılacaktır.

CALLBACK

Call Back kullanıldığında ise saha ekibiniz şirket hattını çaldırdığında sistem çağrıyı cevaplamayıp, arayan numara yetkiliyse o numarayı geri arayıp çevir sesi verecektir.
Bu sayede tüm telefon aramaları şirket hattı üzerinden yapıldığından tüm maliyetler şirket hattında toplanacak, saha ekibi ise sadece belirli bir numarayı çaldırıp kapattığından cep telefon faturalarına bu görüşmeler yansımayacaktır.

2N Stargate Dijital FCT'ler ile sunulan bir yazılım çözümü olan "SMS" ve "Çağrı ile Geri Arama" özelliği, müşterilerinin kendilerine maliyetsiz ulaşmasını isteyen işletmeler için ideal bir çözümdür.

Müşterinin önceden bilinen GSM numarasından 2N Stargate Dijital FCT de bulunan SIM kartlardan birine bir SMS göndermesi veya cevapsız çağrı bırakması ile tetiklenen yazılım, kullandığı sunucudan numaranın kontrolünü yapar, numaranın doğrulanması ile de bu numaraya bir çağrı başlatarak ilgili santral abonesi ile görüştürür.

SMS veya çağrı ile tetiklenecek geri aramalar için kredi limiti veya geri aramanın gerçekleştirilmesine izin verilen zaman aralıkları da ayrıca programlanabilir.

Doğal olarak 2N Stargate Dijital FCT tarafından başlatılacak olan geri arama, LCR programı ile yönetilecek ve bu alanda da bir maliyet avantajı sağlanacaktır.

Mobilitiy Extension - Global Dahili Abone

Günümüzde her çalışanın bir masaüstü bir de cep telefonu bulunmaktadır. Çalışanlar, ofis dışındayken masaüstü telefonlarına gelen çağrıları cep telefonlarından da karşılayabilseler ya da cep telefonlarını kullanarak karşıladıkları masaüstü telefonlarına gelen çağrıları, cep telefonundan başka bir çalışana aktarabilseler, bu uygulama işletmenin verimini attırmaz mıydı?

MOBILITY EXTENSION

Stargate GSM FCT (SCT) ürünü ile bu uygulama, santral tarafında da yapılması gereken bazı ayarlamalarla sağlanabilmektedir.
2N Netstar, tamamen bu amaçla geliştirilmiş ve bu konuda tüm ihtiyaçlara cevap verebilmektektedir.

Direct Dial In (DDI) - Dışarıdan Doğrudan Ulaşım

SIM kartların belirli bir dahili aboneye yönlendirilmesini sağlayan bu özellik sayesinde PRI hatlarda alışık olduğumuz, kullanıcıya direkt hat tanımlama uygulamasının GSM kartlarla da gerçekleştirilmesini sağlar.

DDI yada DID olarak tanımlanan bu özellik tersten çalıştırıldığında yani abone direkt hattında GSM araması yaptıgında yine karsı tarafa DID'si iletilecektir.

Call Detail Recording (CDR) - Çağrı Kayıt Raporlama

Cihaz kendi üzerinde kayıt tutabildiği gibi IP ortamında çağrı harici bir raporlama yazılımına da aktarılabilir.

SMS No answer - Cevap Vermeyen Telefona SMS Gönderme

Çağrı merkezleri telefon trafiklerini büyük ölçüde GSM numaraların yöneltmesi sonucunda kişilerin telefonlarına her geçen gün daha fazla rehbere kayıtlı olmayan numaralardan çağrı gelmeye başladı. Pek çok kullanıcı bu çağrıları geri aramamaktadır.

2N Stargate' in bu iletişim sorununa çözüm getiren “SMS No Answer” özelliği sayesinde aranan numara cevap vermiyorsa sistem üzerinde tanımlanmış mesaj, otomatik olarak çağrıyı cevaplamayan numaraya SMS olarak gönderilir. Örneğin “X Bankası Çağrı Merkezi'nden arıyoruz. Lütfen bizi geri arayın” gibi.

SMS NO ANSWER

Remote Monitoring - Uzaktan İzleme

2N Stargate, IP üzerinden sürekli izlenebilen ve gerektiğinde müdahale edilebilen bir sistemdir. Gerçek zamanlı arayüzlerle ve donanım üzerinde tam kontrol sağlayan yazılımlarla birlikte sunulur.

ÖRNEK EKONOMİ SENARYOSU OFİS'LER ARASI GSM AĞI

Birden fazla şubesi olan işletmelerin şubeler arası arama trafiğinin de GSM üzerinden yapılması mümkündür. Bu yöntemle internet erişimi olmayan uzak noktalardaki şubelerinizle olan telefon görüşmelerinizi ekonomik yöntemle yapabilirsiniz.

Bunun için merkez ve şubelerinizin aynı anda yapacağı görüşme sayısını bilmeniz yeterlidir. Buna göre merkezinizde ve şubelerinizde kurulacak olan 2N sayısal veya analog FCT cihazlarının toplam kanal sayısını belirleyebilirsiniz.

Bu FCT cihazlarınına tüm GSM operatörleri tarafından sunulan VPN tipi tarifeli SIM kartları takılmalıdır.

*VPN tipi tarife: GSM operatörlerinin her biri bu tip tarifeye farklı farklı ticari isimler verebilmektedirler. Temelde, sahip olduğunuz GSM hatlarınıın aynı grup altına alınmasını ve bir hattın aylık sabit bir ödeme karşılığında aynı gruba dahil diğer numaraları bir ay içinde 1200 veya 2400 dakika gibi sürelerde bedava arayabilmesini sağlar.

Örneğin, şubelerinizden birine yerleştireceğiniz 2400 dakikalık bir SIM kart, diğer şubelerinize doğru 2400 dakikalık bir görüşme süresini bir ay boyuca size sunacaktır.

Tabi ki bir şubeden diğerlerine ay içinde yapacağınız görüşmelerde bu SIM kartın sunduğu görüşme dakikaları ile sınırlı değilsiniz. 2N dijital FCT'ler sundukları çoklu sim kart ve dakika sayma özellikleri ile birden fazla SIM kartı bedava dakikaları süresince sıralı olarak kullanmanıza izin verirler.

Dönem başında 1 numaralı SIM kart kullanılmaya başlanır, 2N Dijital FCT, bu SIM karttan görüşme yapıldıkça, kullanılan dakikaları sayar. Belirlenen limite ulaşıldığında bu kartın kulanımını durdurur ve henüz bedava dakikaları hiç harcanmamış olan diğer SIM karta geçiş yapar.

Bu yöntem ile şubeleriniz arası görüşme trafiğini ölçeklendirebilir, ve internet hizmetine göre kullanılabilirliği daha yüksek olan GSM şebekesi ile de sürekli çalışırlığını garanti altına alabilirsiniz.

Opsiyonel Özellikler

Anten Birleştirici

2N Stargate Sayısal FCT'ler, içerdikleri her bir GSM kanalı için bir anten bağlantısına ihtiyaç duyarlar.
Örneğin 30 kanallı bir Stargate cihazında 30 adet anten bulunmalıdır.

Ancak cihazın bulunduğu sistem odasında bu sayıda anteni konumlandırmak için yeterli yer bulunmayabilir. Veya cihazın bulunduğu sistem odası, GSM sinyalinin zayıf ya da hiç olmadığı bir konumda bulunabilir. (Penceresiz veya bodrum katta bulunan mekanlar)

Bu gibi durumlarda sağlıklı bir GSM iletişimi için 2N, harici olarak da konumlandırabilecek YAGI tipi antenler önermektedir.
2N Anten birleştirici, Sayısal FCT'nin tüm anten bağlantılarını üzerinde toplar ve iletişimin yalnızca 2 adet anten ile sağlanmasına olanak tanır.

Anten birleştirici ve Yagi antenlerin sağladığı kazanç, antenin daha uzun bir kablo ile sistem odası dışına veya gerektiğinde bina dışına takılabilmesine olanak sağlar. Böylelikle 2N Sayısal FCT cihazının montajının yapıldığı mekandaki sinyal sorunları bertaraf edilmiş olur.

SMS Server

SMS server özelliği sayesinde şirket çalışanları sms gönderimlerini rahatça yapabilmektedirler. Ayrıca toplu SMS gönderme özelliği de desteklenmektedir.

SMS Sunucu

SMS SUNUCU

2N SMS Sunucusu, 2N FCT çözümlerini kullanan tüm işletmeler için kullanıcılarına doğrudan doğruya PC'lerinden SMS gönderip alma imkanı sunan bir yazılım çözümüdür.

SMS sunucusu özelliği, 2N 'in tüm sayısal ve dijital FCT'leri ile birlikte kullanılabilir.

2N SMS sunucusu çözümü ile cep telefonu klavyesine oranla çok daha hızlı SMS metinleri hazırlanabilir, uzun mesajlar kullanılabilir, çoklu gönderimler yapılabilir ve adres grupları oluşturulabilir.

Şablon SMS metinleri hazırlanarak vebu metinlere sipariş numarası vs. gibi özel detaylar eklenerek bu metinlerin otomatik olarak gönderilmesi sağlanabilir. Toplu SMS gönderimleri için önceden hazırlanmış bir numara listesi SMS sunucuya eklenebilir ve bu listeye toplu SMS gönderimi tek bir adımda gerçekleştirilir.

SMS sunucusu özelliği, dışarıdan gelen SMS'ler için de akıllı bir çözüm sunar. Örneğin şirket çalışanlarından birisi bir müşterisine SMS sunucu ile bir mesaj gönderdiğinde, bu mesaj, müşteri tarafından önceden belirlenen bir süre içinde cevaplanırsa, cevap doğrudan doğruya çalışanın PC'sinde görüntülenecektir.

Benzer şekilde gönderilen SMS'e cevap, belirlenen süreden sonra gelirse, bu mesaj tüm kullanıcıların bilgisayarlarına dağıtılacaktır.

Kullanıcılar, kendileri için birer VIP adres defteri oluşturabilirler. VIP adres defterine dahil edilen numaralardan gelecek SMS'ler doğrudan doğruya bu kullanıcının bilgisayarına ulaştırılacaktır. Satış ekipleri kendi müşterileri için bu özelliği kullanabilecekleri gibi çalışanlar da özel SMS mesajları için (aile üyeleri vs.) yine bu özelliği kullanabilirler. Bu şekilde VIP adres defterine kayıtlı kullanıcılardan gelen SMS'ler daha önceki bir SMS'e cevap olmasalar bile dağıtıma tabi tutulmayacaklar ve doğrudan ilgili kişiye ulaştırılacaklardır.  

Özellikler

- 32 adede kadar GSM / 3G kanalı (çalışırken takılabilir)
- Kanal başına 8 adede kadar SIM kartı
- 2 adede kadar ISDN PRI arabirimi
- VoIP arabirimi
- Ücretsiz dakikalar, operatör önekleri, çağrı süresi, vb. bazlı etkili En Az Maliyetli Yönlendirme (LCR).
- Dinamik Clip Yönlendirmesi
- Ayrıntılı çağrı veri kayıtları için büyük bellek (245 bin)
- Doğru ses belirleme
- SMS ve Sesli Geri Arama (isteğe bağlı)
- SMS gönderme ve alma desteği
- Anten ayırıcı - tüm sistem için 2 adet yüksek kazançlı YAGI anten
- Kullanışlı uzaktan kumanda ve yönetim
- Harici numara taşınabilirliği veritabanı desteği (NPdb)
- GSM şebeke izleme / yanıt olmadığında SMS

Teknik Parametreler

 

PRI ISDN

 

Port sayısı

1x NT/TE veya1x NT + 1x TE

PRI ISDN ayrıntıları

S arabirimi

 

sinyalizasyon EDSS1 (Q.931)

 

QSIG (1x PRI)**

 

SS7 (ISUP)**

 

RJ45 konnektörleri üzerinden bağlantı

Senkronizasyon

Ana/Bağımlı

VoIP**

 

Sesli sinyalizasyon

SIP

Ses kanalı sayısı

32

Codec

G.711 PCM, 64 kbps hızında

 

G.726 ve G.727 E-ADPCM,  16 - 40 kbps hızında

 

G.729/Annex A CS-ACELP, 8 kbps hızında

 

G.723.1 (isteğe bağlı) MP-MLQ/ACELP

 

6,3/5,3 kbps hızında

Yankı İptali

G.168-2000; maks. yankı uzunluğu 25 ms

 

(G.729A için 15 ms)

VAD/CNG

G.729A kodlayıcıları için G.729B

(Sessizlik Bastırması)

G.723.1 kodlayıcıları için G.723.1A

PCM Genişlemesi

A-law/u-law (seçilebilir)

GSM

 

GSM kanalları

2 - 32 arası (2. adım)

Ağ türleri

850/900/1800/1900 MHz*

GSM motoru

Siemens TC35i, MC45, MC46, Wavecom

İletici gücü

2 W (1 W)

SIM kart

Küçük eklenti, 3 V

Anten konektörü

SMA (dişi) Empedans 50 W

Harici anten bölücü

 

 

Tümleşik aşırı voltaj koruması

Giriş konektörü

SMA (dişi) Empedans 50 W

Çıkış konektörü

Ntürü (dişi), empedans 50 W

İki kanal arasındaki yalıtım

> 20 dB

Anten

 

Bölücülü

Yüksek kazançlı YAGI çift bant

Bölücüsüz

Küçük çift bant mesafe antenleri

Ana şebeke

 

Güç kaynağı

100-240/V50-60 Hz veya 36-70 V DC***

Güç girişi

Maks. 230 VA

Yerel kumanda

 

 

2x RS232 seri bağlantı

 

D-Sub 9 pin konnektör

 

İletim hızı 57600 bps

Uzaktan kumanda

 

 

Harici Analog, ISDN veya GSM modem

 

TCP/IP (Telnet protokolü)

 

PRI ISDN DATA

 

HTTPS, SSH, SNMP, SMS, SMTP****

Diğer

 

Boyutlar

482x133x360 (84HPx3Ux360 mm)

Ağırlık

9,8 kg

Çalışma sıcaklığı

20-50 °C

Bağıl nem

Maks. %95, 40 °C sıcaklıkta

Önerilen

Klima, Hat etkileşimli UPS

* GSM motor tipine bağlı
** isteğe bağlı
*** ayrı parça numarası            
**** 2N RCU ile

 

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj
 
 
 
ONLİNE DESTEK
Üyelik Girişi
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam36
Toplam Ziyaret279751
Site Haritası